Incepe a prima etapa a dezinsectiei pe domeniul public din acest an

SC Salubritate Craiova SRL desfasoara, in perioada 20.04-28.04.2018, o campanie de dezinsectie prin pulverizare terestra pe domeniul public, interventie ce are ca scop combaterea insectelor daunatoare. Lucratorii societatii vor actiona in noaptea de 20 aprilie, efectuand operatiunea de larvicidare in zona lacurilor din Craiova, pe o suprafata de 21,2 hectare, in timp ce, in noaptea de 21 aprilie, incepand cu ora 24.00, este programata dezinsectia in Parcul Nicolae Romanescu si zonele adiacente. In noaptea de 22 aprilie, activitatea de dezinsectie va fi derulata in Parcul Tineretului, cimitirele Nord si Sineasca, zonele verzi de pe bulevardul Nicolae Titulescu, strada Maria Tanase si de la Casa Stiintei si Tehnicii.
Echipele care actioneaza la nivelul Craiovei vor demara interventia in celelalte cartiere ale Craiovei in data de 23 aprilie, incepand cu ora 24.00, aceasta urmand sa se desfasoare in functie de conditiile meteorologice existente.
Produsul biocid folosit in cadrul acestei interventii este Extratox, substanta din grupa a treia de toxicitate, avizata de Ministerul Sanatatii. Suprafata totala pe care va avea loc dezinsectia este de 762.35 hectare.